getuigenis Soren S triatlon

Beste Mevr. De Ridder,
Eerst en vooral wil ik U en Uw praktijk zeer hard bedanken voor de fijne samenwerking.

Ik ben 5 jaar triatleet en seizoen na seizoen had ik nooit het gevoel dat ik alles eruit heb gehaald wat in mij zat. Ik bleef me vergelijken met anderen en zag hoe smal en “skinny” deze mensen allemaal waren. Naast hen staan was verboden want dan voelde ik me dik. Nochtans voor een persoon van 33jaar en 15% vetpercentage was ik een normaal iemand.
Ik probeerde veel dieëten uit om ook zo strak mogelijk te staan maar dit ging allemaal ten koste van mijn trainingsarbeid. Dieëten betekende immers meer training en weinig eten. Dat was mijn gedachtegang. MAAR…

Elke training die ik deed voelde ik me futloos en ik had zeer weinig kracht. Na enkele maanden ging ook de goesting en motivatie om te trainen weg en ik voelde me ellendig.

Toen ik bij U op de praktijk kwam werd ik met de neus op de feiten gedrukt, “skinny” worden en prestaties neerzetten gaat niet samen, althans niet voor mijn lichaam. Ik kon kiezen tussen skinny zijn en spierafbraak, dus ook prestatieverlies of ik ga voor spieropbouw zonder naar mijn vetpercentage te kijken.

Vandaag, na 4 maanden onder Uw vleugels, kan ik zeggen dat er een spieropbouw is van 2% en mijn vetpercentage is gedaald van 15% naar 13,5%.
Percentages doen er eigenlijk niet toe voor mij maar het is mooi meegenomen. Wat ik wel belangrijk vind is dat ik in plaats van 8u training nu 11u train/week en dit steeds met veel energie en de juiste motivatie. Zowel fysiek als mentaal ben ik er weer helemaal bovenop.
Ik hoef niet laag in vetpercentage te zitten, ik weet als ik dit volhoud dat mijn prestaties gaan verbeteren en ga ik eindelijk kunnen zeggen dat ik alles uit mijn seizoen heb gehaald.

Dit allemaal had niet gelukt zonder U, waarvoor mijn oprechte dank!

Recente Berichten

Geef een reactie