Getuigenissen

Bedrijven & Teams

Sören S.  – Triatlon

Ik ben 5 jaar triatleet en seizoen na seizoen had ik nooit het gevoel dat ik alles eruit heb gehaald wat in mij zat. Ik bleef me vergelijken met anderen en zag hoe smal en “skinny” deze mensen allemaal waren. Naast hen staan was verboden want dan voelde ik me dik. Nochtans voor een persoon van 33jaar en 15% vetpercentage was ik een normaal iemand.

lees hier het hele verhaal

Ronald Gaastra

Sinds 2005 werk ik samen met sportdiëtiste Inge De Ridder, een samenwerking die gegroeid is met de jaren. Na de Olympische Spelen in Londen (2012) vond ik het nodig de totaal begeleiding van mijn zwemmers uit te breiden met een aantal vakspecialisten omdat het duidelijk was dat topsport meer en meer een complex verhaal werd waarin meer komt kijken dan alleen goed en hard trainen. Voor de voeding lag het voor de hand dat we verder werkte met Inge De Ridder, die vanaf dan intensiever de voeding en voedingssupplementen voor mijn zwemmers begon te controleren en aan te passen. Inge groeide uit tot een zeer belangrijke kracht in ons team waarin de zwemmers veel vertrouwen hadden, zowel in de persoon alsook in de aanpak. Op dit moment is Inge voor mij een onmisbare kracht binnen ons Brabo begeleidingsteam, altijd gedreven en altijd klaar staand voor onze zwemmers. Ze heeft een belangrijk aandeel in het presteren van mijn zwemmers en ik hoop deze samenwerking nog vele jaren verder te mogen verderzetten!

Kimberly Buys

Tijdens mijn topsport carrière ben ik enorm gegroeid van een 16-jarige zwemster zonder kennis van een juist voedingspatroon naar een topatlete die voeding mee aanziet als een belangrijke schakel in heel de weg naar een topprestatie. Vele “tips and tricks” kreeg ik gedurende al die jaren mee van topsport diëtiste Inge De Ridder en veel verschillende watertjes werden al samen doorzwommen.

Inge zal de atleet Kimberly Buys altijd nauwgezet opvolgen maar zal zeker ook nooit de persoon Kimberly Buys vergeten. Wanneer het wat moeilijker gaat, zal zij altijd klaarstaan en ervoor zorgen dat we toch weer verder blijven evolueren.

Dankzij Inge leerde ik dan ook veel over mijn voedingspatroon maar groeide ik ook zonder problemen naar een ritme waarin ik niet enkel meer bewust ben van mijn voeding op wedstrijddagen maar ook op trainingsdagen en zelfs in het weekend.In topsport zit het dan soms ook in kleine details… Inge en ik proberen samen ook die details in de hand te hebben!  

H. B.

Zaterdag woonde ik de studiedag ‘voeding en sport: van begeleiden tot overdrijven’ bij, waar  onder andere u kwam spreken. Ik wou u graag nog bedanken voor de boeiende lezing! Het is leuk om iemand aan het woord te zien die met zoveel passie spreekt. Ik ben zelf laatstejaarsstudent voedings- en dieetkunde in Gent en wil later ook graag verder gaan in de sportdiëtetiek, daarom dat ik het net zo boeiend vond! 

Soren S.

Bedankt voor de begeleiding! Deze ochtend een rit gedaan op mijn rollen… voor de rit 68kg, 500ml sportdrank en na de rit 66,4kg. Dit op 1u30 min training. Prettig gezweet zou ik zeggen! En net 4km gezwommen zonder mentale dip dus dat is weer een stap in de goede richting!

Ronald Gaastra

Voor het vertrek naar de Olympische Spelen te Rio tweette Ronald Gaastra het volgende:

“Inge De Ridder heeft haar laatste voeding instructies gegeven voor dit seizoen. Bedankt topper!!!”

20614577_1779548942085416_1032423340_n

Frédéric V. G.

Ik wil  u bedanken voor de zeer interessante, verhelderende, to-the-point presentatie die u eind vorig jaar, op zaterdag 3/12 in Wilrijk meer bepaald, heb gehouden tijdens het congres van VVKVM.

Ik keerde naar huis met nieuwe, aangepaste inzichten en kennis, bevestigingen, ook met nieuwe vraagtekens en bedenkingen die dan leiden tot nieuw opzoek- en/of denkwerk. Maar vooral met zeer veel goesting!!